Despre noi

Farmacia Etero Pharm subliniează intimitatea și confidențialitatea în relațiile cu clienții.

De la infiintarea sa in 1992, Farmacia Etero Pharm, prin serviciile personalizate și o echipă dedicată de profesioniști se mândreste să spună că a ajutat sute de mii de pacienți prin eliberarea promptă a medicamentelor pe bază de prescriptie medicala, si nu numai.

 

Farmacia Etero Pharm este specializată in furnizarea medicamentelor pe bază de prescriptie medicală si a medicamentelor care imbunatatesc sănătatea si bunăstarea intregii familii.

 

În fiecare zi obiectivul nostru este de a oferi medicamente pe baza de prescriptie medicala cu discount pentru oricine care este afectat de prețurile scumpe locale și doresc un mijloc accesibil de a-si îmbogăți alte domenii ale vieții lor.

 

Este devotamentul nostru față de pacienti și prin eforturile noastre pentru a asigura un serviciu profesionist de îngrijire a sănătății, ne-am angajat să oferim cel mai mic pret garantat la medicamentele esentiale.

 

Farmacistii nostrii sunt gata pentru a răspunde întrebărilor clientilor nostrii despre medicamentele pe bază de prescripție și over-the-counter OTC

Avem o grijă deosebită pentru fiecare comandă completată si confirmată online, pentru a ne asigura că clientii nostrii sunt tratati cu respectul cuvenit și că medicamentele livrate la usa lor sunt ceea ce au solicitat.

 

Produsele noastre sunt livrate într-un ambalaj discret, astfel încât puterea de apreciere a conținutului este securizată.

 

Farmacia online Etero Pharm are o gamă largă de medicamente la preturi mici, atat pentru medicamente cu prescriptie medicala cat si pentru cele fără prescripție medicală, iar site-ul vă va permite să găsiti medicamentele necesare rapid și ușor.

 

Puteți cumpăra nu doar medicamente la prețuri mici, ci si să economisiti bani pentru comenzile în vrac.

 

Vom accepta tranzacțiile efectuate cu numerar la primirea produselor, plata cu OP prin transfer bancar, precum și plata online cu cardul.

 

Mai mult decat prețuri, e vorba de lucrurile mici care ne definesc cine suntem, iar satisfactia clientului este obiectivul nostru final

 

Pentru orice alte informatii suplimentare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati, vom fi bucuroși să vă răspundem.

 

S.C. ETERO PHARM S.R.L.
Adresa : Str. Republicii , Bloc B6, parter, Bolintin Vale. jud Giurgiu, Romania
Cod Postal : 085100
Telefon:
0724 542 084

Top