Brufen 20 mg/ml x 1 susp. orala


  • Brufen 20 mg/ml x 1 susp. orala
  • 10,63 LEI

    Pretul contine TVA

S.C. ETERO PHARM S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate in site.
Oferta produselor afisate este valabila in limita stocului disponibil.

Brufen 20 mg/ml x 1 susp. orala

Indicatii:

Brufen suspensie orală aparţine unei clase de medicamente numite AINS (medicamente anti-inflamatoare nesteroidiene). Brufen calmează durerea, reduce febra, şi are un efect
anti-inflamator.
Brufen suspensie orală este utilizat pentru calmarea durerii de intensitate uşoară pană la moderată, in afecţiunile reumatice (poliartrită reumatoidă, osteoartrită) şi durerile menstruale la adulţi şi adolescenţi peste 12 ani.
Pentru copiii intre 6 luni şi 12 ani, Brufen suspensie orală este utilizat in cazul afecţiunilor dureroase acute şi febră, asociate răcelii obişnuite.
Efectul Brufen se obţine de obicei in decurs de 30 de minute.

Contraindicatii:

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la ibuprofen sau la oricare din celelalte componente
- dacă sunteţi in ultimul trimestru de sarcină
- dacă aveţi o tendinţă crescută de sangerare
- dacă suferiţi de boli hepatice sau renale severe
- dacă suferiţi de insuficienţă cardiacă severă
- dacă suferiţi de ulcer gastric sau duodenal, sau dacă aţi suferit de ulcer gastric sau
duodenal in trecut in urma tratamentului cu Brufen sau un produs similar.
- dacă aţi prezentat reacţii alergice (de exemplu dificultăţi la respiraţie, obstrucţie nazală, erupţie trecătoare pe piele) la acidul acetilsalicilic sau la alte medicamente anti-inflamatoare.

Mod de administrare:

Intotdeauna luaţi Brufen exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doza uzuală pentru adulţi şi adolescenţi peste 12 ani:
In afecţiunile reumatice: 20-35 ml (400-700 mg) de trei ori pe zi. Faceţi o pauză de 4-6 ore Intre doze. Pentru o ameliorare mai rapidă a rigidităţii matinale, prima doză poate fi luată pe stomacul gol.
Doza zilnică maximă: 2400 mg.
Dureri menstruale: 20 ml (400 mg) o dată pInă la de trei ori pe zi, In funcţie de caz. Faceţi o pauză de 4-6 ore Intre doze. Incepeţi tratamentul la primele semne ale durerii menstruale.
Durere de intensitate uşoară pInă la medie, pentru adulţi: 10I20 ml (200I400 mg) ca doză unică sau de 3-4 ori pe zi. Faceţi o pauză de 4-6 ore Intre doze.
Durere acută şi febră, asociate unei răceli, la copii Intre 6 luni şi 12 ani: 5I7,5 mg ibuprofen/kg masă corporală, In doză unică sau 20I30 mg/kg greutate corporală pe zi, după cum urmează:
Doza trebuie calculată In funcţie de greutatea corporală
Doza trebuie administrată o dată la 6 ore, de pInă la patru ori pe zi. Brufen suspensie orală nu se administrează copiilor sub şase luni sau copiilor cu o greutate sub 7 kg.
Dacă suferiţi de boli renale sau hepatice grave sau dacă sunteţi In vIrstă, medicul dumneavoastră vă va indica doza corectă pe care să o luaţi, care va fi cea mai mică doză posibilă.
Pentru a preveni o senzaţie trecătoare de arsură la nivelul gurii sau gItului In timpul Inghiţirii, asiguraţi-vă că flaconul este agitat foarte bine Inainte de utilizare.

Dacă luaţi mai mult decIt trebuie din Brufen
Dacă aţi luat mai mult decIt trebuie din Brufen sau dacă copilul a luat acest medicament In mod accidental, contactaţi Intotdeauna un medic sau mergeţi la cel mai apropiat spital pentru o evaluare a riscului existent şi recomandări cu privire la ceea ce trebuie să faceţi.
Simptomele pot include greaţă, dureri stomacale, vărsături (pot conţine striuri de sInge), dureri de cap, ţiuit In urechi, confuzie şi mişcări oscilatorii ale ochilor. In cazul dozelor mari au fost semnalate pierderea conştienţei, convulsii (Indeosebi la copii), slăbiciune şi ameţeală, sInge In urină, frisoane şi probleme de respiraţie.

Dacă uitaţi să luaţi Brufen
Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.
Dacă aveţi orice Intrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Interactiuni:

Nu utilizaţi concomitent mai multe tipuri de medicamente contra durerii decIt dacă medicul vă recomandă acest lucru.
Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală.
Brufen poate afecta sau poate fi afectat de tratamentul cu anumite medicamente.

Sarcina si alaptarea:

Femeile gravide nu trebuie să utilizeze Brufen In timpul ultimului trimestru de sarcină.
Femeile care Incearcă să rămInă gravide sau care sunt gravide trebuie să evite utilizarea Brufen. Tratamentul In orice stadiu al sarcinii trebuie efectuat numai conform instrucţiunilor medicului.
Ibuprofenul trece In laptele matern. Aşadar, nu se recomandă utilizarea de ibuprofen In perioada alăptării. Cu toate acestea, consultaţi medicul dacă este necesar să utilizaţi frecvent Brufen In perioada alăptării.
Utilizarea de ibuprofen poate afecta fertilitatea. Nu se recomandă utilizarea de ibuprofen In perioada In care Incearcaţi să rămIneţi gravidă sau pe durata investigaţiilor pentru infertilitate.

Ambalaj, prezentare: Flacon din plastic - este inclusă o seringă dozatoare de 5 ml/o linguriţă pentru doză dublă de 2,5 ml/5 ml.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse din aceeasi categorie

Tonifor Gel Arnica x 75 gr.
Skinoren 15% x 30g gel
Maxidex 0,1% susp. oft.
Bepanthen 5% unguent 30 gr
Spasmomen 40 mg x 30 cp. film.
Aspirin Cardio 100mg x 30 cp. film.
Aerius 5mg x 30cp.

Aerius 5mg x 30cp.

29,63 LEI

Etichete: Brufen, mg/ml, susp., orala, Brufen 20 mg/ml x 1 susp. orala, Abbott

CELE MAI POPULARE PRODUSE

Caffetin Cold Max x 10 plicuri
Paracetamol 500mg x 20 cpr, Polisano
Apuretin x 30 cps

Apuretin x 30 cps

23,00 LEI

Apidermin Lux

Apidermin Lux

12,00 LEI

Bitter Suedez BANO x 100 ml
Top