Bixtonim Xylo 1 mg ml Spray nazal solutie


  • Bixtonim Xylo 1 mg ml Spray nazal solutie
  • 9,00 LEI

    Pretul contine TVA

S.C. ETERO PHARM S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate in site.
Oferta produselor afisate este valabila in limita stocului disponibil.

Bixtonim Xylo 1 mg ml Spray nazal solutie

Indicatii:

Bixtonim Xylo este un decongestionant nazal care eliberează rapid nasul înfundat, ajutându-vă pe dumneavoastră sau pe copilul dumneavoastră să respire mai uşor. Bixtonim Xylo este utilizat pentru decongestionarea mucoasei nazale în cazul răcelii, rinitei vasomotorii şi rinitei alergice.
Bixtonim Xylo poate fi utilizat şi în tratamentul infecţiilor urechii pentru a ajuta la decongestionarea mucoasei nazo-faringiene. De asemenea, acesta poate fi prescris de către medicul dumneavoastră în vederea efectuării unei examinări a nasului.
Bixtonim Xylo 1 mg/ml este destinat copiilor cu vârste peste 6 ani şi adulţilor.

Contraindicatii:

Nu utilizaţi Bixtonim Xylo
- dacă dumneavoastră sau copilul dumneavoastră sunteţi/este alergic (hipersensibil) la xilometazolină sau la oricare dintre celelalte componente ale Bixtonim Xylo;
- dacă dumneavoastră sau copilul dumneavoastră aveţi/are o inflamaţie a mucoasei nazale neînsoţită de secreţie (rinita sicca);
- dacă dumneavoastră sau copilul dumneavoastră aveţi/are presiune intraoculară crescută (glaucom), în special glaucom cu unghi închis;
- dacă copilul dumneavoastră are vârsta sub 6 ani;
- dacă aţi suferit o operaţie prin nas, cum ar fi hipofizectomie trans-sfenoidală sau cu expunere a durei mater.

Administrare:

Doza uzuală este de 2-3 picături de 2-3 ori pe zi (la intervale de 8-10 ore), în fiecare nară. Nu depăşiţi doza recomandată.
Acest medicament nu trebuie utilizat mai mult de 5 zile. Dacă după 5 zile de utilizare, starea dumneavoastră nu s-a îmbunătăţit sau s-a agravat, trebuie să vă prezentaţi la medic.
Înainte să utilizaţi din nou Bixtonim Xylo este necesară o pauză de câteva zile.

Dacă aveţi impresia că efectul Bixtonim Xylo este prea puternic sau prea slab, spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Instrucţiuni de utilizare
* Suflaţi nasul.
* Lăsaţi capul pe spate, într-o poziţie confortabilă, sau dacă sunteţi în pat, lăsaţi capul pe spate la marginea patului.
* Administraţi picăturile în fiecare nară şi menţineţi capul lăsat pe spate pentru a permite împrăştierea acestora în nas.
* Puneţi la loc capacul după utilizare.
Flaconul nu va fi utilizat decât de dumneavoastră sau de copilul dumneavoastră, pentru a evita răspândirea microbilor şi virusurilor prin intermediul picurătorului.
Dacă utilizaţi mai mult decât trebuie din Bixtonim Xylo
Dacă aţi utilizat accidental o doză mai mare decât cea recomandată de Bixtonim Xylo sau un copil mai mic de 6 ani a utilizat accidental Bixtonim Xylo 1 mg/ml pot să apară : puls neregulat, palpitaţii, tahicardie, hipertensiune arterială şi uneori, afectarea stării de conştienţă.
În acest caz trebuie să vă prezentaţi imediat la medic sau să mergeţi la departamentul de urgenţă al celui mai apropiat spital.
Dacă uitaţi să utilizaţi Bixtonim Xylo
Bixtonim Xylo se utilizează la nevoie. Dacă aţi uitat să vă puneţi picăturile nazale şi este necesar acest lucru, administraţi-le imediat ce vă aduceţi aminte. Nu puneţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Ambalaj, prezentare : Flacon cu 10 ml spray.  Bixtonim Xylo este o soluţie limpede, incoloră, lipsită de particule vizibile, fără miros.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse din aceeasi categorie

Baneocin unguent x 20g
Lomexim 2% crema x 78g
Baneocin pulbere cutanata x 10g
Salvigol Bio Copii Aboca 30tb
GynieL x 14 capsule
Dr Geske Antiviral Spray x 15 ml
Mucosolvan 30 mg 20 cp.
Adalat CR 30 mg x 28cp

Etichete: Bixtonim, Xylo, Spray, nazal, solutie, Bixtonim Xylo 1 mg ml Spray nazal solutie, Biofarm

CELE MAI POPULARE PRODUSE

Caffetin Cold Max x 10 plicuri
Paracetamol 500mg x 20 cpr, Polisano
Apuretin x 30 cps

Apuretin x 30 cps

23,00 LEI

Apidermin Lux

Apidermin Lux

12,00 LEI

Bitter Suedez BANO x 100 ml
Top