Categories
Manufacturer
 
cautati-un-produs
 

Queisser Pharma

Display: List / Grid
Show:
Sort By:
Doppelherz Aktiv Hepabil
Indicatii: Utilizarea consacrata a celor doua plante din compozitia Doppelherz® aktiv Hepabil, pentru sprijinirea functiilor digestiva, renala, hepatica, are la baza traditie si experienta indelungate. In special o alimentatie bogata in grasimi sau in cazul unor probleme digestive este necesar sprijinul ficatului si vezicii biliare. Capsulele combinate de la Doppelherz® aktiv contin o c..
20.00 LEI
Doppelherz Aktiv Magneziu + B1 + B6 + B12 + Acid folic
Provocarile de zi cu zi, stresul, efortul fizic cauzat de serviciu sau sport, necesita energie, forta muscularã si nervi puternici. Alimentarea optima cu vitamine si substante minerale reprezinta premisa cea mai importanta pentru a proteja starea de sanatate si a asigura capacitatea de efort a corpului nostru. În situatii de stres si de efort fizic sau intelectual creste nevoia ..
24.00 LEI
Doppelherz Aktiv Magneziu + Calciu
Un produs complet pentru inima, oase si muschi, important pentru solicitare puternica fizica si psihica un aport optim de vitamine si minerale este o conditie esentiala pentru starea de bine si capacitatea de efort a organismului. Magneziul si Calciul sunt doua minerale de importanta vitala, de care are nevoie organismul nostru pentru activarea si mentinerea a numeroase procese biologice din or..
17.00 LEI
Doppelherz Aktiv Minerale pentru femei
Important pentru oase, musculatura, piele, par si sistemul imunitar Un aport optim de vitamine si elemente minerale este o premiza importanta pentru bunastarea si performantele organismului nostru. Mineralele pentru femei de la Doppelherz contin o combinatie speciala din cinci elemente minerale, inclusiv microelemente importante si vitamine selectate, incluzand si acidul folic. Aceste substant..
13.00 LEI
INDISPONIBIL
Doppelherz Aktiv Omega-3 extra 120cps + 60 cadou
Doppel herz aktiv Omega3 extra 1000 mg 120 capsule + 60 cadou -Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg Doppelherz Aktiv -Ulei de somon Omega-3 1000 mg -Capsule cu ulei de somon, vitamina E -Pentru cei care doresc sa mentina un nivel echilibrat al colesterolului -Acizii grasi Omega-3 sunt importanti pentru viata -Acizii grasi esentiali – de importanta vitala! Organismul uman nu este..
61.00 LEI
INDISPONIBIL

X