Categories
Manufacturer
 
cautati-un-produs
 

Picaturi Ochi

Display: List / Grid
Show:
Sort By:
Brand Filter :
BLU YAL 8 ml -Substituient lacrimal
-Substituient lacrimal sub forma de solutie sterila vasco-elastica pentru protectia corneei in cazul SINDROMULUI DE OCHI USCAT. -BLU YAL Picaturi Oculare = o combinaţie inovatoare, o soluţie salină echilibrată cu acid hialuronic. -Acidul hialuronic conţinut in BLU yal este puternic echilibrant. -Această caracteristică oferă următoarele beneficii: - O distribuţie uniformă a picaturilor in j..
27.00 LEI
Edenorm 5% Solutie Oftalmica 8ml
Indicatii Edenorm 5% solutie oftalmica hipertonica. Edenorm 5% este o soluţie oftalmica pentru tratamentul de edem cornean In timpul tratamentului cu Edenorm sunt constatate urmatoarele beneficii: creşterea calităţii vizuale ; reducerea disconfortului ; prevenirea complicatiilor secundare la edem, cum ar fi ulceratii si infectii. Edenorm 5% solutie oftalmica hipertonica care asigura reducere..
35.00 LEI
Iridium A Solutie oftalmica x 8ml
Indicatii : Substituient lacrimal util in protejarea corneei si pentru cresterea corneei si pentru cresterea pragului de aparare a suprafetei oculare chiar si in prezenta alterarilor histologice ale corneei si tulburarilor glandulare conjunctivale tipice blefaritelor. Compozitie acid hialuronic 0,150g; Echinacea purpurea Extract uscat 0,200g; N-hidroximetil glicinat 0,002g; edeta..
32.00 LEI
OCUHYL C solutie oftalmica x 10 ml
OCUhyl-C-lacrima artificiala fara conservant   Indicatii Pentru purtatorii de lentile de contact, sindrom de ochi uscat, in special pentru administrarea pe termen indelungat. Compozitie Acidul hialuronic asigura o lubrifiere superioara, accelereaza vindecarea leziunilor corneene prin cresterea migratiei celulelor epiteliale, are efect protector cu o toleranta excelenta. Extractul de g..
32.00 LEI
Systane Ultra picaturi oftalmice lubrefiante
Indicatii: Systane Ultra picături oftalmice lubrifiante oferă o terapie de înaltă performanţă a ochiului uscat, cu o protecţie extinsă şi un confort imediat SYSTANE Ultra picături oftalmice lubrifiante, reprezintă o revoluţie în tratamentul uscăciunii oculare. SYSTANE Ultra oferă o ameliorare imediată şi de durată a celor mai deranjante simptome—un remediu excelent pentru a scă..
45.00 LEI
Trium Solutie Oftalmica 8 ml pic.
Indicatii Substituent de lacrimi cu activitate de stabilizare si refacere in cazurile de alterare a continuitatii histologice a suprafetei corneei - util dupa operatii chirurgicale oftalmice - util in cazurile de alterare calitativa si cantitativa a filmului lacrimal Mod de administrare: - 1-2 picaturi instilate in sacul conjuctival de 2-3 ori pe zi, sau confom prescriptiei medicu..
32.00 LEI
Visine Classic x 15ml
Indicatii: Visine este un decongestionant ocular sub forma de solutie, care amelioreaza edemul si inrosirea ochilor din cadrul alergiilor oculare, iritatiile minore si conjunctivitele nespecifice sau catarale. Efectele benefice includ ameliorarea senzatiilor de arsura locala, iritatie, mancarime oculara, durere oculara si lacrimare excesiva. Compozitie: Substanta activa este clorhidratul de t..
16.00 LEI

X